2017. augusztus 5., szombat

48 - Estimese

Halihalloo,
awww a szerdai cuki rész folytatódik a maival!!:3 Um a lentebbi gifen, amit láthatok, Palmert a lány kezében lévő labda nélkül elképzelni, hiszen az egy másik sportág. Csak szólni akartam, hogy mindenkinek világos legyen.:) A rész írása közben kicsit kitört belőlem a sorozat-bolond, de nem tehetek róla, imádom Daniellet, mint színésznő és muszáj voltam megemlíteni a munkálatait a The Originalsban. Na de már így is sokat elspoilereztem a részből, szóval most befogom és jó olvasást kívánok!:D Xx♥



PALMER TONKIN


Miután megettük a tortát, mind a kanapén, valamint fotelekben terpeszkedünk, kivéve Hollyt, aki kívülről a dohányzó asztal másik oldalán állt és a lufti dobálta vissza Niallnek. Én szorosan a barátom mellett ültem, vagyis inkább félig feküdtem, miközben a többieket hallgattam mosolyogva és instagramra posztoltam.
- Héj baby, Alexa mérges lesz érte, nem? – hallottam meg Niall hangját mellőlem, mire felpillantottam rá és láttam, hogy lefelé néz a telefonomra, ahol éppen azt a képet akarom posztolni, amit az előbb készített rólunk Liam.
- Ugh, miért lenne, nincs a homlokodra írva, hogy a lányod.
- Jó, de…
- De én kiakarom rakni. Figyelj, ebből még nem lehet következtetni az égvilágon semmire! Tudják, hogy Holly az unokahúgom – mosolyogtam fel rá.
- Hát rendben.
- Ne aggódj, ha Alexa mérges lesz érte, akkor majd én beszélek vele – csúsztattam a kezem az arcára, aztán végig simítottam a borostáján a hüvelykujjammal.
- Akkor én is kirakhatom, nem? – kérdezte Danielle, mire mosolyogva bólintottam.
- Amúgy… hogy lehet Holly az unokahúgod, ha Alexa is az? - tette fel a tök logikus kérdést Liam.
- Egy, Alexa idősebb nálam, tehát az unokanővérem, kettő, pedig fogalmam sincs – ráztam meg a fejem nevetve. – Meg is van keresztelve, szóval a keresztlányom is. Ugh, ez, de bonyolult – nyomtam fel magam a kanapén, míg a srácok felnevettek.
- Miért, neked mikor van a szülinapod? – kérdezte mosolyogva Danielle.
- Április 28. –án.
- Pft, annyira nem fair, hogy ilyen fiatal vagy – nézett rám Niall az ajkait lebiggyesztve, mire felnevettem, aztán mikor tekintetem Louis arcába ütközött, akinek a szemei elkerekedtek, még jobban nevetnem kellet.
- Miért, mégis hány éves vagy? – kérdezte döbbenten.
- Huszonegy – kuncogtam. – Most mi az? – kérdeztem a számat lebiggyesztve. – Mindig mindenütt én vagyok a legfiatalabb – sóhajtottam fel, közben pedig a fejemet csóváltam.
- Te jó ég, azt hittem velünk egy idős vagy.
- Mi az, hogy veletek egy idős? – kérdeztem tátott szájjal. – Igenis egy idős vagyok veletek! – mondtam felháborodottan, míg a többiek csak kinevettek.
- Hát huszonegy évesen… Jesszus, te még csak alig egy éve fogyaszthatsz legálisan alkoholt – csóválta vigyorogva a fejét Louis, mire megforgattam a szemeimet és erős késztetést éreztem rá, hogy bemutassak neki.
- Nem olyan nagy cucc – vontam vállat.
- Persze, mert már azelőtt is simán berúgtál – röhögött Louis, vele együtt pedig többiek is, én pedig éreztem, ahogy elvörösödöm.
- Egyáltalán nem voltam lázadó tinédzser, szóval, nem ittam le magam a sárga földig. Különben is, apa kirakott volna a házból, ha így tettem volna – kuncogtam fel, de aztán újra el is komolyodtam, hiszen ezzel az egésszel csak azt értem el, hogy eszembe jusson anya és apa, meg Chase és az egész dráma, ami jelenleg folyik közöttünk.
- Hát persze, Palmer mindig jó kislány.
- Igen, az vagyok – bólogattam az ajkaimat biggyesztve. – Habár egyszer elszöktem egy versenyre. Uh, anyuék nagyon mérgesek voltak. Nem mehettem volna, mert másnap nagy tesztet írtam, és így is azon a véleményen voltak, hogy az edzések az iskola rovására mennek – meséltem, Niall pedig kíváncsian pislogott rám.
- Mit edzettél? – kérdezte.
- Szertorna – mosolyodtam el. – Oh, istenem, nagyon szerettem – sóhajtottam fel.
- Uh, az a szaltókkal, meg gerendával, meg minden egyébbel? – kérdezte Harry, én pedig vidáman bólogattam. – Mik is a versenyzési felületek? Talaj, gerenda…
- Korlát és ugrás – fejeztem be mosolyogva.
- Ja, igen. Egy időben Gemma, a nővérem is tornázott – mosolygott.
- Én egészen kicsi korom óta űztem. De aztán az iskolával együtt az is abba maradt. Pedig tényleg nagyon szerettem. És sok versenyre is jártam.
- És akkor hű, most tudnál szaltózni egyet, meg minden? – kérdezte döbbenten Liam, mire én nevetve megráztam a fejemet.
- Mármint trambulinon igen, de nem hiszem, hogy itt a földön menne még. Sőt. Örülök, ha lecsúszok spárgába – kuncogtam. – Mindenesetre, én mondtam Alexának, hogy jövőre már Hollyt is lehetne járatni. Én is három és fél évesen kezdtem. És még mindig meg van az egyesület, ahova én jártam – lelkendeztem.
- Woah, olyan fiatalon? – kérdezte Liam.
- Aha. A kicsiket egy-két hét alatt kilazítják, utána meg úgy lehet őket nyúzni-vonni, ahogyan akarják, és meg sem kottyan nekik.
- Ez olyan menő – vigyorgott Louis. – És tudsz valami mást is a spárgán kívül? – kérdezte izgatottan.
- Nem tudom… - gondolkoztam el. – Talán állásból híd? Uuu, meg bógni? Passz – vontam vállat.
- Az meg mi? – nevetett fel Niall.
- Hát mikor állásból lemész hídba és akkor lendíted vele az egyik lábadat, szóval végül rendesen állásba érkezel. Agh, nem tudom elmagyarázni – ráztam meg a fejemet.
- Mutasd meg! – kérte Louis.
- Nem tudom, hogy tudom –e még – nevettem fel.
- Nem baj, próbáld ki.
- De, ha fejre esek… - tápászkodtam fel, aztán kiindultam, mire utánam szólt, hogy most mégis hova megyek. – Átöltözöm – kiáltottam vissza, aztán a szobánkba siettem és átvettem a fekete leggingsemet, az újabban kedvenc piros pulóveremmel. A hajamat felkontyoltam a fejem tetejére, aztán visszamentem a nappaliba. Mindannyian várakozás teljesen pillantottak rám, míg én csak a szőnyegre álltam a tévé elé, de
mégis kellő távolságban tőle. – Holly, menj oda különben, megütlek – simítottam végig mosolyogva az arcán, mire Louis felől belépegetett a helyemre. Magam mögé pillantottam, de tiszta volt a levegő, így hát felemeltem a kezeimet a fülem mellé, aztán hátrahajoltam és lementem állásból hídba, ezzel egy időben pedig lendítettem is a jobb lábamat és átbillentettem, így egy ideig a lábaim a levegőbe voltak nyújtva spárgában, míg kezeimmel erősen támaszkodtam a talajon, végül magam mögé vittem a lábamat, majd a másikat is és felálltam. – Huh, azt hittem ott maradok – nyomtam a kezemet a homlokomra és éreztem, hogy az egész vörös, hiszen az összes vér a fejembe szállt.
- Megiiint! – kiáltott fel Holly, mire rámosolyogtam, majd leültem a szőnyegre.
- Majd kicsit később – nyöszögtem fel nevetve. – A fejembe szállt a vér – tapogattam még mindig a homlokom.
- Ez király volt! – vigyorgott Liam.
- Mentek sokkal jobb dolgok is, de hány éve is volt? Hű, négy éve. Sokkal többnek tűnik – számolgattam a fejemben. – De majd elviszem Hollyt egy próba edzésre, talán ősszel. És ha tetszik neki meg járni fog, akkor gondolom én is megfogom látogatni a régi edzőimet – vigyorogtam a kislányra, aki csak tátott szájjal fülelt. – És akkor majd tudok kicsit gyakorolni. Héj, nektek mi volt a hobbitok gyerekkorotokban? – pillantottam rajtuk végig.
- A nővérem cseszegetése. Egész délutánjaimat és hétvégimet elvette – vigyorgott Harry, miközben a mutatóujjával támasztotta meg a fejét a halántékánál, míg a többi ujja az álla alatt csücsült. Válaszán mind nevetnünk kellett és én is visszagondoltam azokra az időkre, mikor még gyerekek voltunk és Mack állandóan piszkált engem és Logant.
- Én lovagoltam, egy ideig táncoltam is, de a gimiben az egyik legjobb röplabda játékos voltam – mosolygott büszkén Danielle.
- Úú, a nővérem, Mack is röplabdázott. Logan pedig lovagolt. Mondjuk mi azt mindannyian, de Logan verseny szinten.
- Nekem valahogy az abba maradt. A barátnőim mind balettoztak, szóval én is arra akartam járni – mesélte.
- Én fociztam – mondta szintén büszkén vigyorogva Louis, mire nevetve megforgattam a szemeimet.
- Persze, ki gondolta volna – motyogtam, mire gúnyosan rám vigyorgott és összeszűkítette a szemeit.
- Én futottam. Mármint atlétika, de leginkább a futást szerettem – mondta Liam, a tekintetemet pedig Niallre vezettem.
- Én is fociztam – mondta mosolyogva.
- Én lusta gyerek voltam – sóhajtott fel Harry, én pedig felkuncogtam. – Szerettem biciklizni és ennyi – vont vállat. Egy ideig még beszélgettünk a sportokról, meg arról, hogy Holly úszik, aztán a téma valahogy megint a munka felé terelődött és Daniellet kezdtem faggatni.
- Jelenleg félre raktam a forgató könyveket. Idén lesz a premiere az egyik filmnek, amiben utoljára szerepeltem.
- Tényleg? – csillantak fel a szemeim. – Mi a címe?
Danielle Hollyra nézett, aztán vissza rám, majd eltakarta a száját a kezével és felém suttogta a cenzúrázatlan címet.
- Oh – kuncogtam fel.
- Jó lesz – vigyorodott el. – Már várom.
- Valahogy mindig tinédzser szerepben kötsz ki – pillantott le rá Louis.
- Igaz – kuncogott fel Dani. – De amúgy buli tinédzsert alakítani. Meg azért az adottságaim is meg vannak hozzá – vigyorgott fel rá, mire Louisból kiszakadt egy pft és megforgatta a szemeit.
- Hogy érted, hogy mindig tinédzser szerepben kötsz ki? – ráncoltam a homlokom.
- Louis a The Originalsra gondolt. Ott is egy tizenhat éves lányt alakítottam – mosolygott.
- A sorozat?
- Aha – bólogatott.
- Sara látta. Én is tervezem elkezdeni, csak még nem végeztem a The Vampire Diariesszal. De nem is tudtam, hogy abban szerepelsz!
- Mert nem is nagy szerep – legyintett.
- Oh, tényleg nem. Csak…
- Pszt, nem spoilerezünk! – csípett a karjába Danielle. – Louist kicsit megérintette a sorozat – kuncogott.
- Nem gondoltam volna, hogy megnézed – vigyorodott el Liam.
- Még jó hogy megnéztem! – háborodott fel Louis. – Mondanám, hogy jó volt… Mármint Dani jól alakított, de… - fintorgott. – Az biztos, hogy nem nézem tovább.
- Pedig nem sokára kezdődik a negyedik évad! – mondta izgatottan Danielle.
- De a sorozat nem összekapcsolódik a TVD –vel? – kérdeztem.
- De igen – bólintott. – A lényege ugyanaz. Vámpírok, farkasok és boszorkányok.
- Mindenképpen el fogom kezdeni! Sőt! Még ma! Ha Holly lefeküdt aludni – csúsztak a szemeim a szőkeségre, aki most Ladyvel játszott a földön.
- Az első részben még nincs sok szerepem. Csak két perc.
- Milyen jelentős két perc! – horkantott fel Louis.
- Azt hittem nem szereted – pillantott fel rá mosolyogva Danielle. Louis válaszul csak pufogott. – Louisnak csak az nem tetszett, hogy megöltek – legyintett Danielle.
- Meg az a Caleb, vagy Kol, vagy tudom is én mi a neve – morgott Louis, míg Danielle csak kuncogva puszit nyomott az arcára.
- Oh, szóval féltékeny voltál – vigyorgott önelégülten Liam, Louis pedig szikrákat szóró szemekkel nézett rá. Én csak csendben vigyorogva pötyögtem be a keresőbe a telefonom Danielle és a Caleb nevet, aztán meglepődve pillantottam a képekre.
- Istenem, ez Isaac a Teen Wolfból!
- Igen – csillantak fel Danielle szemei. – Azt is láttad?
- Jesszusom, naná! Aw, de édes!
- Mi, mi az édes? – ült fel rögtön Louis a fotelemben, én pedig kuncogva pillantottam fel rá.
- Mi is a neved a sorozatban? – kérdeztem Daniellet vigyorogva.
- Davina. És azt írbe, hogy Davina és Kol. Akkor több találatot dob ki – vigyorgott, én pedig Louisra felvigyorogtam sunyin, aztán már gépeltem is, amit Danielle mondott.
- Eh, én úgyis helyesebb vagyok – dőlt vissza Louis a fotelbe, mire felkuncogtam.
- Persze, etesd csak magad ezzel – oltottam be, mire a többiek felkiáltottak és kiröhögték Louist. – Ohohoh – vigyorogtam, míg Louis csak megforgatta a szemeit, aztán melléjük másztam, végül Daniellevel közösen kezdtük nézni a képeket, közben pedig Louis agyára mentem rendesen.

Kicsivel később döbbenten állapítottam meg, hogy már nyolc óra van, úgy hogy közöltem Hollyval, hogy nyomás fürdeni, mire ő éljenezve pattant fel, de rögtön aztán el is szomorítottam, hiszen nekünk nem volt fürdőkádunk, amiben játszhat. A fürdőszobába mentünk, levetkőztettem utána pedig gyorsan lezuhanyoztattam a kis testét. Mikor készen volt, törülközőbe bugyoláltam és felültettem a pultra, majd ráadtam az egybe részes pizsamáját, mely puha volt és baba rózsaszín meg szürke színekben pompázott és elöl a hasán egy hóember volt. Miután végig begomboltam rajta a gombokat, neki láttunk mindketten fogat mosni, majd a tükörben lőttem magunkról egy selfiet, és elküldtem Alexának, hogy ne aggódjon, és minden rendben van. Aztán posztoltam instagramra is, majd miután megvoltunk, kiengedtem a fonatból Holly haját és megfésültem neki.
- Jól van, készen vagy – emeltem le a pultról.
- Még egy kicsit maradhatok fent, Palm? – kérdezte.
- Még egy kicsikét, jó? De anyunak nem árulhatod el – nyomtam puszit mosolyogva az arcára, ő pedig vigyorogva bólintott, aztán ki is indult, én pedig rendet raktam magunk után. Hallottam a fiúk ujjongását és Holly édes kuncogását a nappaliból, így elmosolyodtam és megszaporáztam a lépteimet vissza hozzájuk. Holly ekkor már Niall ölében ült és a mesekönyvét tartotta a kezében, miközben Niall hasán és mellkasán terült el. Lábai lelógtak Niall combjairól, a feje a mellkasán pihent és a könyvet pedig maga elé tartotta és komoly kis ábrázattal tanulmányozta benne a rajzokat. – Kiválasztod, hogy mit olvassak fel? – kérdeztem tőle, ő pedig bólintott. – Helyes – telepedtem le Liam mellé.
- Holly, mostál fogat? – kérdezte mosolyogva Harry, mire Holly rá pillantott a könyve mögül és elmosolyodott. Bólintott egyet, még mindig Niallen feküdve, én pedig mosolyogva jártattam közöttük a szemeimet.
- Imádja mosni a fogait – csóváltam meg a fejemet. – Szerintem a fogkrém íze tetszik neki – kuncogtam fel.
- Nem lepne meg – vigyorgott Harry, mire Niall megforgatta a szemeit.
- Oh, istenem, emlékszem rá! – kiáltott fel Liam, mire Harryből kitört a nevetés, én pedig kérdőn pillantgatva jártattam a szemeimet a srácok között. Mind jót derültünk Niallen és a fogkrémes történeten, oly annyira, hogy a srácok belelendültek, úgy hogy egymást szavába vágva kezdtek újabb meg újabb történetekbe.
- Holly, pszt – pisszegtem neki. – Gyere édesem, menjünk aludni – álltam fel és kinyújtottam felé a kezét, mire összecsukta a könyvét, aztán lecsusszant Niall öléből és elindult felém. Bizonytalanul megállt aztán visszafordult, én pedig az alsó ajkamba harapva vártam, hogy mit fog mondani. De csak állt ott szótlanul és Niallt nézte. – Mi az? – kérdeztem tőle mosolyogva.
- Niall azt mondta, hogy velem alszik – mondta halkan.
- Oh, hát akkor kérd meg, hogy ő olvasson fel neked mesét – mondtam, mire visszaindult és megvárta, míg Niall ránéz. Nem hallottam a hangzavarban, hogyan kérte meg, de mikor összetalálkozott a tekintetem Niallel, már ültem is vissza Liam mellé. Kérdőn pillantott rám a mellettem ülő srác, mire én csak a fejemmel feléjük böktem, ahol már Niall felállt.
- Jó éjszakát Holly! – mondta mosolyogva Liam, mire Holly szégyenlősen integetni kezdett.
- Sziasztok – köszönt okosan, én pedig magamhoz húztam és megpuszikáltam az arcát.
- Szép álmokat! – nyomtam egy utolsó puszit a hajára, ő pedig szélesen vigyorogva nézett rám és tovább integetett az egyik kezével, míg a másikban a könyvét tartotta. Niall mosolyogva kiterelte maga előtt, aztán már el is tűntek. Sóhajtva tápászkodtam fel és aztán kapcsoltam be a tévét, majd léptem be Netflixre, miközben befészkeltem magam Niall helyére Harry mellé. Mosolyogva kaptam fel a fejem, mikor visszajött Niall, mire Louis megragadta Holly nyusziját, aztán a kezébe dobta. Niall vigyorogva elkapta, aztán vissza is fordult, Louis pedig apró mosollyal az arcán megrázta a fejét, végül nyomott egy puszit Danielle fejére.

Az este hátralevő részében The Originalst néztünk, elképesztően fura volt Daniellet a képernyőn látni, de persze odavoltam érte, meg a sorozatért is. Niall is csatlakozott hozzánk, miután elaludt Holly, és a nappali elhúzható ajtaját is behúztuk, hogy ne zavarjuk a hangunkkal. Előkerültek az alkoholok, és nem sokkal későbbre mindenki becsiccsentett, kivéve engem. Éjfélkor aztán hívtam egy taxit a srácoknak és Daniellenek és miután elmentek, Niallel beálltunk a zuhany alá. A terveinket meghiúsította Holly, aki felkelt és utánam szólongatott, úgy hogy ott hagytam Niallt a zuhany alatt és a törülközőbe csomagolva magam visszamentem hozzá a szobába.
- Itt vagyok édesem. Csak fürödtem. Aludj vissza – mondtam neki, közben pedig kikaptam egy pólót Nialltől a szekrényből és magamra húztam egy bugyival együtt. Befeküdtem az oldalamra Holly mellé az ágyba, aki rögtön utánam nyújtózkodott a kezeivel és átölelte a nyakamat, miközben közelebb fészkelte magát hozzám. Mosolyogva átöleltem, aztán nyomtam egy puszit a fejére. Nem sokkal később bejött halkan Niall is, és miután egy alsót húzott befeküdt mellénk az ágyba. Kezét átvetette a derekamon annak ellenére, hogy Holly közöttünk feküdt, majd elmormogott egy jó éjszakát, miközben nyomott egy puszit a kislánya hajára és máris félálomban volt. 

2 megjegyzés:

  1. Awwww....
    De imádom a srácokat! Jót nevettem Louis- on!

    Oh! Én is nézem a Vámpírnaplókat! Bár az Originalst még nem! Az ugye azt mutatja be mikor Klaus New Orlinsban van?

    Na de a történetre visszatérve, kíváncsian várom, hogy miként és mikor fogsz egy újabb csavart belefűzni! ❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett és, hogy megtudtalak nevetettni!:D A The Originals is nagyon jó, sőt lehet még jobb is a TVD -nél. Igen, ott Klaus a főszereplő, és az egész New Orleansban játszódik, érdemes elkezdeni, Daniellet pedig imádni fogod! ;) A csavarra pedig, khm... nem sokat kell már várni... Xx♥

      Törlés